Gender Reveal Ballonnen

Een Gender Reveal Ballon wordt gebruikt om te laten zien of je baby een jongen of een meisje wordt! Heb jij er ook voor gekozen om niet te weten welk geslacht je pasgeborene is? Dan zijn deze ballonnen precies wat je nodig hebt! Vul de helium ballonnen om ze te laten zweven. Meer weten?

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Gender Reveal Ballon Bestellen

Een gender reveal ballon bestellen kan heel gemakkelijk via onze online feestwinkel. Wij leveren één ballon van 100cm voor maar liefst €5,49. Goedkoper kunnen we het niet maken! Bestelt u voor meer dan €50, dan betaalt u ook nog eens geen bezorgkosten. Combineer de gender reveal ballonnen met het kopen van een helium tank, zo kunt u ze gelijk vullen. Een gender reveal ballon kopen was nog nooit zo makkelijk!

Wat is een Gender Reveal?

Bij een gender reveal wordt het tot dan toe onbekende geslacht van een ongeboren baby duidelijk! Het wordt meestal gecombineerd met een geboorte feestje of baby shower, waar alle vrienden en familieleden ook aanwezig zijn. In sommige gevallen weten de ouders al wel wat het gaat worden, maar meestal ook niet. De ballon is gevuld met roze of blauwe confetti, en wordt op een bepaald moment op het feest lekgeprikt. Het is het leukste wanneer de ballon ook gevuld is met helium, omdat dan alle confettistukjes ook echt wegschieten! Als men de kleur van de confetti ziet, weet men gelijk of het geslacht van de baby een jongen of een meisje is. Gender reveal ballonnen kopen we bij HiepHiepballon!