Chrome ballonnen

Chrome ballonnen zijn glanzende ballonnen, ideaal voor chique feesten en partijen. Ze glimmen nog meer dan metallic ballonnen en zijn zowel verkrijgbaar in goud, wit, groen en zilver als verschillende kleuren. Vul de chrome ballonnen met helium en ze staan garant voor veel plezier op uw feest. Bij ons bestelt u 24/7 en profiteert u van gratis levering bij orders boven de €50. Daarnaast bieden wij achteraf betalen aan. Ideaal voor een spoedbestelling van een last-minute feestje! Hiephiepballon is uw online feestwinkel waar u bij voorbeeld ook ballon accesoires zult vinden. lees meer over chrome ballonnen

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

Chrome ballonnen kopen

Chrome ballonnen kopen gaat goedkoop via de online winkel van Hiephiepballon: Hier vindt u groothandel prijzen en de mogelijkheid om tot 300 ballonnen in één keer te bestellen. Heeft u er meer nodig, neem dan even contact met ons op. Wij reageren razendsnel met een scherpe offerte. Wanneer u wilt besparen, kiest u voor de helium tank aanbieding – met een helium tank en chrome ballonnen samen bespaart u meer dan 17%!


Pak uit met chroom!

Decoratie is belangrijk wanneer u een jubileum-, verjaardags-, of themafeest geeft. Deze ballonnen horen hier natuurlijk bij! Wanneer u een “glitter & glamour” themafeest geeft, kunnen ballonnen in een chrome kleur in elk geval niet ontbreken. Vul ze met helium en uw feest is compleet met chrome ballonnen.