Ballon Accessoires

Ballon accessoires zijn onmisbaar voor het aankleden van jouw feest! Bespaar jezelf tijd en ongemak en maak gebruik van onze ballongewichtjes, ballonstokjes en ballonsluiters om jouw ballonnen op te hangen. Bekijk hiephiepballon assortiment ballon accessoires. Meer informatie?

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Ballon Accessoires Besparen Tijd

Ballon accessoires zijn erg handig als je voor de decoratie van een feest ballonnen gebruikt. Met de accessoires van Hiephiepballon bespaar je een hoop tijd en ongemak. Ook zorg je er voor dat jouw feest er in mum van tijd piekfijn uitziet en vol hangt met ballonnen! 

Accessoires voor ballonnen

Geef je een feest waar veel kinderen komen? Door ballonnen te voorzien van stokjes kun je de ze makkelijk uitdelen aan de kinderen, zodat die zich eindeloos kunnen vermaken! De ballonstokjes van Hiephiepballon zijn handige accessoires, compleet met cupje en een stokje van 38 centimeter. Lees hier alles over onze accessoires.

Voorkom dat je ballon wegvliegt! 

Voor ballonnen die gevuld zijn met helium is het handig om ze te voorzien van ballongewichtjes. Helium is namelijk lichter dan lucht en zorgt ervoor dat ballonnen opstijgen. Je wilt natuurlijk niet dat je ballonnen straks allemaal tegen het plafond plakken of, erger nog, zijn weggevlogen! Zeker omdat het eenvoudig voorkomen kan worden met ballon accessoires.  Bij Hiephiepballon bestel je de ballongewichtjes die geschikt zijn voor zes of twaalf ballonnen. We hebben verschillende kleuren, zoals parelmoer, zilver, lichtblauw, paars, roze en rood. Er is dus altijd wel een kleur die past bij de ballonnen van jouw feest! 

Ballon sluiters 

Van alle ballon accessoires is de ballonsluiter toch wel degene die je de meeste tijd gaat besparen. Met de ballonsluiters of snelsluiters van Hiephiepballon sluit je jouw ballonnen snel en gemakkelijk af! Dit voorkomt een hoop knoop werk, waardoor je in korte tijd veel meer ballonnen kunt vullen en dichtknopen. De ballonsluiters zijn makkelijk in gebruik en zijn bovendien voorzien van een lint van één meter! Een tros chrome ballonnen is met deze ballon accessoire dus zo gemaakt! 

Bestel onze handige ballon accessoires! 

Bij Hiephiepballon bestel je veilig en gemakkelijk alles wat je nodig hebt om jouw feest mooi aan te kleden. We verzenden je bestelling dezelfde dag nog en besteed je €50,- of meer, dan is de verzending gratis! Bestel bij Hiephiepballon jouw handige ballon accessoires!